5 leuke Sint cadeautjes voor peuters

5 leuke Sint cadeautjes voor peuters

De Sinterklaastijd staat voor de deur! We begrijpen hoe uitdagend het kan zijn om het perfecte cadeau te verzinnen voor jouw nieuwsgierige kleintje. Om jouw zoektocht iets makkelijker te maken hebben wij 5 cadeautips voor je op een rijtje gezet. Of het nu gaat om een loopfiets of een speelkasteel, bij DERYAN is er gegarandeerd iets te vinden voor jouw peuter.

1. Speelauto/ballenbak
Een geweldige cadeautip voor pakjesavond is de speelauto. Deze pop-up ballenbak tent in de vorm van een auto wordt geleverd met maar liefst 60 ballen én een handige draagtas. Binnen enkele seconden creëer je een bruisend speelparadijs voor je peuter! Supertof en handig voor pakjesavond,  want zodra je hem uitpakt, is de speelauto klaar voor actie!


2. Balance Board
Het Balance Board is minder voor de hand liggend, maar de perfecte balans tussen spelen en leren. Dit board biedt speelmogelijkheden voor iedereen. Voor kleintjes is het een schommel, een brug, een glijbaan, een tunnel of zelfs een racebaan! Daarnaast kunnen jij en je peuter het board gebruiken voor balansoefeningen.


3. Wigwam
Wat ook naadloos in de Sinterklaassfeer past is een wigwam speeltent. De wigwam is geschikt voor alle leeftijden en daarbij ideaal om in te spelen. Doordat de tent extra ruim is, kunnen er meerdere kleintjes tegelijk in. Perfect voor tijdens de feestdagen als broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes samen spelletjes willen spelen!


4. Loopfiets
Ben je meer op zoek naar een avontuurlijk cadeau? Dan is een loopfiets een uitstekende keuze. Het tovert niet alleen een glimlach op het gezicht van je kleintje, de loopfiets helpt ook nog eens om je peuter voor te bereiden op zijn of haar eerste stappen in de fietswereld.


5. Speelkasteel
Last but not least, het speelkasteel! Net als de wigwam is dit een geweldige tent om in te spelen. Verkrijgbaar in de kleuren roze en blauw is er voor elke peuter iets wils.

 

Zo, dat waren ze! In deze blog hebben we je 5 fantastische Sint cadeautips voor peuters gegeven. Wil je meer lezen of een van deze cadeaus bestellen? Bekijk ons assortiment nu!

Puede que te interese

Leuke Halloween activiteiten met je kindje(s)!
5 leuke lente activiteiten voor peuters

Dejar un comentario

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la Política de privacidad de Google y los Términos del servicio.